Wijziging in tarieven voor transport - News

Gepubliceerd op: woensdag 21 juli 2021

Door: Roy

De afgelopen periode is er door corona veel veranderd. Dat hoeven we u niet te vertellen. Eén van de effecten is een toenemende schaarste van grondstoffen op de wereldmarkt, waardoor werkelijk alle industrieën voor een uitdaging gezet worden. Een tekort aan grondstoffen zorgt weer voor stijgende grondstofprijzen. Onze leveranciers en transporteurs zijn zodoende genoodzaakt geraakt om prijswijzigingen door te voeren. Een aantal zaken die hierbij betrekking hebben op activiteiten van Jabostone:

  • Toename van kosten bij onze transporteurs.
  • Stijging in de kosten voor de aanschaf van houten pallets.
  • Stijging in kosten voor de inkoop van tegels.

Dat zette ons vervolgens weer voor een uitdaging: het waarborgen van de gewenste kwaliteit van onze service aan de voorkant, terwijl er aan de achterkant meer van ons gevraagd wordt. Het heeft ons in een positie gezet waardoor we er zelf helaas ook niet aan ontkomen om een wijzigingen door te voeren in de tarieven voor het transport. 

Wat houdt dit voor u in?

Met ingang van maandag 2 augustus veranderen we de prijzen voor het transport. Let wel, deze wijzigingen hebben enkel betrekking op bestellingen met een afleveradres in Nederland:

  • Bij een bestelling van meer dan €450,00 (excl. BTW) worden geen verzendkosten berekend. Dat blijft onveranderd.
  • Bij een bestelling van minder dan €450,00 (excl. BTW) veranderen de verzendkosten van €34,95 naar €39,95 exclusief BTW.

De verandering is dus van toepassing op bestellingen met een afleveradres in Nederland waarbij er voor minder dan €450,00, exclusief BTW, besteld is. Daarnaast heeft deze verandering enkel betrekking op orders geplaatst vanaf maandag 2 augustus. Stel, u heeft een order geplaatst vóór maandag 2 augustus, maar met levering na deze datum, dan geldt het reeds verrekende bedrag van €34,95. De nieuwe transportkosten van €39,95 zullen dan niet met terugwerkende kracht alsnog verrekend worden.

We hopen op uw begrip voor deze aanpassing in ons tarief. Mocht u hier toch nog vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.