De showroom – de plek waar dromen en inspiratie samenkomen. Bij Jabostone erkennen we het belang van deze ruimte voor zowel de retailer als de eindklant. Daarom zetten we ons in om jouw showroom niet alleen te voorzien van de beste tegels, maar ook om het tot een unieke ervaring te maken. 

Zelf geen showroom? Geen zorgen, dan kun je gebruik maken van onze dynamische showroom van 750 m2 in Venlo. Samen met onze accountmanagers kunnen we deze geheel op jouw huisstijl afstemmen. Ontvang je klanten met een kopje koffie en laat onze showroom de rest doen!

Zelf geen tijd om een rondje te maken? Ook dat kunnen we uit handen nemen. Hiervoor dient dan wel van te voren een afspraak gemaakt te worden. We denken met je mee, zodat jouw klanten met een goed gevoel aan de slag kunnen.

Creëer je eigen showroom-opstellingen

Bij Jabostone bieden we veel mogelijkheden voor opstellingen, waarbij we elke tegel zo aantrekkelijk mogelijk presenteren. Soms kan dat met een origineel display vanuit de fabriek zijn, soms met een moodwall, soms met een pull&twist-kast. Vrijwel alles wat wij in onze showroom aanbieden als presentatiemogelijkheid, kan ook in jouw showroom staan!

Dus, of je nu je showroom wilt vernieuwen, uitbreiden of transformeren, Jabostone is je partner. Samen creëren we een ruimte die de pracht van tegels laat zien.

QR-Code Platform voor een optimale interactieve ervaring

Een belangrijke tool die zorgt voor een interactieve ervaring in deze dynamische showroom is ons QR-Code Platform. Dit biedt jouw klanten onmiddellijke toegang tot relevante productinformatie. Wanneer ze de code scannen, krijgen ze de door jouw bepaalde prijs te zien, evenals andere cruciale details over de tegel. Maar dit platform gaat veel verder dan dat:

- Jouw showroom? Jouw QR-codes! Je kunt ze helemaal naar jouw huisstijl aanpassen. Ook bepaal je zelf wat klanten wel of niet mogen zien. Ook de QR-codes in onze showroom zijn op afspraak aan te passen naar jouw huisstijl. 
- Customise onze producten. Verander de productnaam naar iets dat niet via Google terug te vinden is.

De samplebox: jouw showroom aan huis

Tegels in een showroom bekijken is stap één, maar klanten willen natuurlijk ook zien of een bepaalde tegel goed bij bijvoorbeeld het interieur past. Daarom bieden we de samplebox aan: een doos waar maximaal vier stukjes tegels van 20x20 cm in verstuurd kunnen worden. Zo kan de klant thuis vanaf de bank alles zelf nog eens goed beoordelen. 

Deze samplebox kunnen we helemaal naar jouw wensen aanpassen met logo, sticker, huisstijl en flyer.