Jabostone: Méér dan een tegelgroothandel

“Bij Jabostone combineren we de schoonheid en luxe van tegels met de kracht van technologie, zodat we iedereen altijd een stap voor zijn.”

Bij Jabostone geloven we dat een tegel méér is dan zomaar een bouwmateriaal. Elke tegel draagt bij aan het vergroten van het woongeluk. Tegels liggen aan de basis van hoe we ons voelen als we een bepaalde ruimte binnen lopen. Dat maakt die zoektocht naar de juiste tegel des te belangrijker.

Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt ons dé essentiële schakel tussen fabrikant, retailer en eindconsument. We weten wat er speelt en leeft in de markt en zijn daar ook volledig op ingericht. Het is een markt die nooit stil staat, dus flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn cruciaal. Sterker nog, we durven gerust te zeggen dat we geen trends volgen… we zetten die trends!

Wat maakt Jabostone uniek?

  1. Gericht Assortiment: We bieden een selectief assortiment van 1.000+ eersteklas tegels uit Italië en Spanje. Een weloverwogen mix van de meest populaire soorten en maten voor de nationale en internationale markt, waaronder vloer en wandtegels van keramiek en natuursteen. Ook voorzien wij in topkwaliteit bijproducten, zoals tegellijm, voegmortel en tegelgereedschappen. We zorgen voor een wow-factor voor je klanten zonder in te leveren op je marges.

  2. Service & Levering: Onze focus ligt op innovatie en efficiëntie. We ondersteunen je niet alleen met snelle levering, maar ook met retourservices, inkoop portaal en samples voor jouw klanten. Alles met als doel om er zeker van te zijn dat je klanten krijgen waar ze om vragen en alle zorgen uit handen genomen worden.

  3. Online Ondersteuning: Online tegels verkopen of kopen blijft spannend voor iedereen. Het is immers een product dat je in het echt moet zien en voelen voor een goede besluitvorming. Bij Jabostone slaan we die brug tussen offline en online tegels (ver)kopen met behulp van diverse tools, productinformatie en afbeeldingen. 

  4. Showroom Excellence: De showroom is de plek waar tegels echt tot leven komen. Bij Jabostone erkennen we het belang van deze ruimte voor zowel de retailer als de eindklant. We werken nauw samen om de perfecte tegelpresentatie te realiseren, volledig afgestemd op jouw wensen. Zelf geen showroom? Maak dan gebruik van onze dynamische showroom met je eigen prijzen en logo!

  5. Projecten & Architecten: Jabostone helpt je graag bij de zoektocht naar de juiste tegels voor jouw project. En ieder project vergt weer een ander soort tegel. We hebben een grote voorraad van artikelen die we meteen kunnen leveren. Ook als we het niet op voorraad hebben, kunnen we het dankzij onze korte communicatielijnen snel voor je bestellen. Samen zorgen we ervoor dat je precies krijgt wat je zoekt als projectontwikkelaar of architect!

Laten we praten!

Ontdek hoe Jabostone jouw bedrijf kan versterken. We nodigen jou graag uit voor een gesprek en een kop koffie. Bij Jabostone snappen we immers heel goed dat een tegel meer is dan een bouwmateriaal, maar dat het ook gaat om het gevoel en de ervaring erachter. We gaan graag voor de persoonlijke benadering en gaan bij het kennismakingsgesprek graag na wat we precies voor elkaar kunnen betekenen.