In het digitale tijdperk is een sterke online aanwezigheid essentieel. Als ervaren partner van toonaangevende online ketens hebben we diepgaande kennis van de online tegel & sanitair-markt. Wij bieden een gericht online assortiment van meer dan 1000 tegels, die het stuk voor stuk online allemaal goed doen.

Deze producten hebben allemaal bewezen online goed te verkopen en dit assortiment vormt dan ook de basis voor een succesvolle samenwerking! Alle tegels betreffen 1e keus topkwaliteit uit Italië en Spanje.

Een weloverwogen mix van de meest populaire stijlen, soorten en maten voor de Nederlandse en Belgische markt. Een prachtig alternatief voor de 'A-merken', maar dan wel met een scherpe consumentenprijs, een interessante inkoopprijs en een goede marge voor jou als klant.

Optimale online ondersteuning

Ons productassortiment vormt uiteraard de basis, maar daarnaast weten wij wat je als online reseller nodig hebt en belangrijk vindt. Je hebt een webshop en weet dus hoeveel tijd, moeite (en geld) het kost om producten überhaupt ‘online’ te krijgen, laat staan te verkopen.

Bij Jabostone zijn we erop gebrand om onze partners te voorzien van alle nodige tools en ondersteuning voor een succesvolle e-commerce ervaring:

  1. Productinformatie: Wij voorzien je van gedetailleerde en actuele productinformatie, waardoor je klanten een weloverwogen keuze kunnen maken.

  2. Hoogwaardige afbeeldingen & video’s: Een beeld zegt meer dan duizend woorden, vooral in de tegelindustrie. Onze hoogwaardige afbeeldingen laten je producten in hun beste licht zien. En is een afbeelding niet voldoende? Dan bieden we ook korte productvideo's aan.   3. API-integratie: Onze geavanceerde API's zorgen voor een naadloze integratie tussen jouw e-commerce platform en onze database. Dit garandeert realtime updates en een efficiënte orderafhandeling.

  4. Ondersteuning en Advies: Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van de initiële setup tot het optimaliseren van je online aanbod.

  5. QR-Code Platform: Een belangrijke tool die zorgt voor een interactieve ervaring in deze dynamische showroom is ons QR-Code Platform. Dit biedt jouw klanten onmiddellijke toegang tot relevante productinformatie. Wanneer ze de code scannen, krijgen ze de door jouw bepaalde prijs te zien, evenals andere cruciale details over de tegel.  6. De samplebox: Tegels in een showroom bekijken is stap één, maar klanten willen natuurlijk ook zien of een bepaalde tegel goed bij bijvoorbeeld het interieur past. Dat kan soms nog lastig zijn vanaf een scherm. Daarom bieden we de samplebox aan: een doos waar maximaal vier stukjes tegels van 20x20 cm in verstuurd kunnen worden. Deze samplebox kunnen we helemaal naar jouw wensen aanpassen met logo, sticker, huisstijl en flyer.

En ook niet onbelangrijk ...

De overgrote meerderheid van ons online productassortiment hebben wij op voorraad; Voor 12.00 uur besteld op werkdagen, de volgende dag geleverd. Natuurlijk is dropshipment mogelijk: jij ontvangt de bestelling en wij regelen de rest, inclusief transport naar jouw klant! Wij bieden een scherpe inkoopprijs, een scherpe consumentenprijs en een goede marge voor jou. Daarnaast houden wij rekening met het online retourrecht voor consumenten. Retouren van producten uit ons online assortiment nemen wij gewoon aan!