Even voorstellen: nieuwe accountmanager Johan de Wilde. - News

Gepubliceerd op: donderdag 1 april 2021

Door: Roy

Per 1 april 2021 start Johan de Wilde als accountmanager bij Jabostone. Woont u in het midden of noorden van Nederland, wees dan gewaarschuwd. Deze commerciële tijger zal niet rusten voordat overal een tegel van Jabostone ligt. “Als accountmanager van Jabostone denk ik graag mee met mijn collega’s en onze klanten,”, vertelt Johan. “Ik leg met veel plezier nieuwe contacten en breng het assortiment van Jabostone graag onder de aandacht. Daar ligt mijn passie en ik ben blij dat ik samen met de collega’s van Jabostone mag werken voor dit mooie groeiende bedrijf”.

Johan is klaar voor de uitdaging om Jabostone groter te maken!

Zijn naam is Johan de Wilde, hij is 51 jaar en komt uit Rijssen, gelegen in de provincie Overijssel, waar hij met zijn vrouw en twee kinderen woont. Johan startte in 1990 als verkoper bij een speciaalzaak in keukens, tegels en sanitair. Door zijn affiniteit met afbouwmaterialen maakte hij later de overstap naar de bouwmaterialen markt, met als vakgebied alles gericht op afbouw. “Het verkopen en adviseren past mij als gegoten,” zegt hij. ‘’Tevreden klanten geven mij veel energie. Het spreekt mij enorm aan om van iets moois iets nog groters en nog mooiers te maken.’’

Jabostone zet tandje bij met Johan.

De kracht van Johan zit in zijn verkoopstrategie en een duidelijke visie, waardoor hij snel zijn doel behaald: het opzetten van prachtige showrooms en uitgebreide assortimenten. In dat opzicht stroomt Johan op het perfecte moment in bij Jabostone. “Zoals wel te merken is geweest wordt onze groeicapaciteit de laatste maanden op een goede manier geprikkeld”, vertelt Jabostone-frontman Sjoerd Janssen. “We doen er alles aan om tanden bij te zetten. Eén van die extra tanden is Johan de Wilde. Samen met Richard zal hij de missie voorzetten om Jabostone nog meer onder de man of vrouw te brengen.”

Wat Johan buiten zijn werk nog graag meer doet? ‘’Genieten, samen met mijn gezin en onze hond. Ga graag op vakantie. Op sportief gebied mag ik graag wandelen, hardlopen en voetbal kijken.” Wilt u graag eens in persoon kennismaken met Johan? Neem dan gerust contact op via 0614600331 of johan@jabostone.nl.