Even voorstellen: nieuwe algemeen directeur Bart Aldewereld - News

Per 1 oktober is Bart Aldewereld begonnen als algemeen directeur van Jabostone. Na te zijn gestart als een lokale groothandel in tegels, is Jabostone inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler. Het gevolg hiervan is dat we ook in de verdere professionalisering van ons bedrijf stappen willen zetten. Dat is waar Bart om de hoek komt kijken. Maar wie is Bart? En welke kennis en kunde brengt hij met zich mee? We stellen hem graag aan u voor. 

Tijd voor een nieuwe uitdaging bij Jabostone.

Bart Aldewereld is 46 jaar oud en woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Venlo, het welbekende “stedje van lol en plezeer”. In zijn vrije tijd gaat hij graag een stuk hardlopen, maar kan hij net zo goed genieten van een goed glas wijn. Na ruim 23 jaar in de bancaire sector gewerkt te hebben, vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. Eén van de stappen die hij daarin nam was een masterstudie bedrijfskunde, die hij recentelijk heeft afgerond. “Ik wilde de combinatie van mijn financiële achtergrond en bedrijfskundige kennis inzetten in een MKB-bedrijf”, vertelt hij. “Via een wederzijdse bekende kwam ik in contact met Sjoerd.” Een ontmoeting volgde, het klikte snel en goed en zo werd de samenwerking een feit. “Ik vind het leuk om te werken aan groei en ontwikkeling”, geeft Bart aan, “zowel van mezelf als van de organisatie waar ik voor werk. En bij Jabostone zie ik veel potentie op beide vlakken.”

“Samen met het team de aanwezige potentie verzilveren!”

Dat is ook wat Bart het meeste aanspreekt in Jabostone: de enorme potentie van de onderneming. “Jabostone heeft zich de laatste jaren mooi ontwikkeld en staat aan de vooravond van de volgende groeifase”, laat hij weten. “Mijn focus zal liggen bij het structureren van de organisatie en samen met Sjoerd de juiste groeistrategie voor de komende jaren te bepalen.” Daarnaast zal Bart ondersteunen in de commerciële trajecten van de grotere accounts. “Ik stel graag uitdagende ambities om zo, met net dat stapje extra, succesvol te kunnen zijn en blijven”, geeft hij aan. “Werken aan én het realiseren van vooruitgang is wat mij drijft. Ik ben tevreden als het voltallige Jabostone-team de aanwezige potentie weet te verzilveren.”

Wilt u graag eens in persoon kennismaken met Bart? Neem dan gerust contact op via 0773745402 of bart@jabostone.nl.