Groots tegelproject in Frankrijk voor Jabostone. - News

Bonjour, nous sommes très fiers… nos excuses, laat ons even opnieuw beginnen. Hallo, wij zijn ontzettend trots. Trots op het feit dat we ons met Jabostone over een groots tegelproject in Frankrijk mogen ontfermen. Een project in het plaatsje Prayssac om precies te zijn, gelegen op de zuidgrens van Dordogne, in het zuidwesten van Frankrijk. Daar ligt chateau Camp del Saltre, een voormalig wijnchateau dat tegenwoordig beschikt over sfeervol ingerichte vakantieappartementen als ook vakantiehuis. Daarnaast wordt de locatie gebruikt voor trouwerijen en groepsaccommodatie. Kortom, een prachtige locatie in het bourgondische hart van Frankrijk. En het is daar waar Jabostone letterlijk en figuurlijk zijn steentje mag bijdragen.

Overal in het chateau Jabostone op vloer en wand.

De projectontwikkelaar achter het chateau staat op het punt om de complete locatie te renoveren. Via het uitgebreide netwerk van onze accountmanager Richard Minten is de betreffende projectontwikkelaar in contact gekomen met Jabostone. Na een goed contact over en weer heeft deze partij een ruime bestelling aan vloertegels en wandtegels bij Jabostone gedaan. Richard geeft aan in zijn nopjes te zijn over dit project. “Dit is een ontzettend ruig project om te doen,” vertelt hij. “Internationale projecten zijn sowieso al tof, maar dan ook nog eens zo’n locatie waarbij de complete vloer en wand voorzien worden met tegels van Jabostone. Overal komt Jabostone op de vloer en wand. Dat zijn nog eens leuke vooruitzichten!”

Het uitgebreide netwerk van Jabostone in full effect!

Dat hier het ruime netwerk van Richard op alle cilinders draaien, blijkt uit wat er zoal besteld is. “Voor dit project hebben we goed overleg gehad met de projectontwikkelaars. Deze hebben specifiek hun wensen door gegeven en daar hebben we de juiste tegels bij uitgezocht via onze Spaanse en Italiaanse tegelfabrikanten” vertelt hij. “De projectontwikkelaar vraagt en wij leveren. Het betreft hier een grote variatie aan tegels waarmee het chateau een flinke upgrade krijgt!” Wij zijn met het voltallige tal team van Jabostone ontzettend verheugd met dit fantastische project en houden u op de hoogte over de ontwikkelingen. Naar verwachting zal het chateau in de zomer van 2021 gerenoveerd zijn. 

Nieuwsgierig naar de plek waar de tegels komen te liggen? Neem een kijkje op https://chateaucampdelsaltre.nl/