Hoe staat het met de showroom van Jabostone? - News

Gepubliceerd op: maandag 22 maart 2021

Door: Roy

Deze maand is het een jaar geleden dat we de sleutel voor ons nieuwe pand in Venlo hebben ontvangen. Zo beschikken we in Venlo over meer magazijnruimte, meer kantoorruimte, maar bovenal meer showroom voor productpresentatie- en inspiratie. Een jaar later is deze showroom van ruim 750m2 nog steeds in ontwikkeling, maar hebben we wel al grote stappen gezet qua presentatie. Zodoende werd het eens tijd voor een update betreffende onze showroom. Kortom, hoe staat het met de showroom van Jabostone?

Grote stappen gemaakt, maar we zijn er nog niet!

“Zo, jullie zijn druk aan het verbouwen. Dat zag er een maand geleden nog niet zo uit!” Het is een zin die veelal bij binnenkomst meteen wordt uitgesproken. Het vat de ontwikkeling van onze showroom goed samen: we zetten grote stappen, maar we zijn er nog niet. Wel kunnen we al klanten ontvangen om een rondleiding te geven langs onze diverse opstellingen met verschillende tegels als ook schitterend sanitair. Uiteraard allemaal met inachtneming van de coronamaatregelen. 

De complete tegelbeleving vindt u bij Jabostone.

“We zetten volledig in op een belevingshowroom. We laten niet alleen de tegels zien, maar we demonstreren wat ze voor u en uw klant kunnen doen in bijvoorbeeld een restaurant. Wil niet zeggen dat we gaan helpen met broodjes verkopen, maar laten wel zien hoe het restaurant ingericht kan worden,” aldus Sjoerd Janssen, oprichter van Jabostone. Maar het gaat natuurlijk verder dan dat. “We laten zien wat er mogelijk is met tegels op de badkamer, in de keuken, op het toilet, hoe dat op de slaapkamer kan, letterlijk iedere ruimte waar tegels te verwerken zijn. Wij gaan voor de complete tegelbeleving!””

Een dynamische showroom die met de tijd meegaat.

Presentatie en inspiratie zijn keywords in de nieuwe showroom van Jabostone, waarbij we inspelen op wat er in de tegelbranche leeft. Zo zijn er verschillende vloervlakken waar tegelcollecties snel en eenvoudig te wisselen zijn. En beschikken we over voldoende ruimte voor de nieuwste tegelplaten van al onze fabrikanten. Zo kunnen we altijd de laatste trends laten zien. “We zijn trots op de progressie die we maken met de showroom”, geeft Sjoerd aan. “Deze voortgang hadden we een jaar geleden nog niet durven dromen, toen met corona een onzekere tijd aanbrak. Gelukkig voor ons steeg het aantal bestellingen enorm, waardoor de stap naar een nieuwe locatie niet beter getimed had kunnen zijn. Daar plukken wij en onze klanten de vruchten van met deze dynamische showroom.”

Wat staat er nog te gebeuren? 

Binnenkort zullen er onder andere stylisten over de vloer komen om alles verder aan te kleden met meubilair en planten. Ook zal de voorgevel een volledig nieuwe look krijgen en zijn er showtuintjes aangelegd voor de presentatie van terrastegels. Met de zonnige dagen in het vooruitzicht kan dat allemaal natuurlijk niet snel genoeg komen. Er staat dus nog genoeg te gebeuren waardoor er de komende tijd geregeld iets nieuws te vinden zal zijn in onze showroom. Zo loont het om vaker langs te komen voor tegelinspiratie bij Jabostone. En een goede bak koffie natuurlijk.