Jabostone lanceert nieuwe website! - News

Gepubliceerd op: maandag 1 februari 2021

Door: Kevin

Afgelopen jaar deelden we al het heugelijke nieuws dat we uit ons jasje zijn gegroeid. De locatie in Baarlo kon de groei niet meer aan, dus hebben we deze verruild voor een nieuwe locatie in Venlo. Een locatie met meer capaciteit om de groei voort te zetten. We hebben dan ook al veel van onze klanten hier mogen verwelkomen, waarvoor dank.

We zijn niet alleen offline flink aan het groeien, maar ook online hebben we flinke stappen gemaakt. Het afgelopen jaar zijn de online bestellingen van onze klanten sterk toegenomen. Zodoende kon onze website niet achterblijven en is deze onder handen genomen om de groei voort te kunnen zetten en er zo voor te zorgen dat het gehele bestelproces nog soepeler verloopt. Zo houden we het voor u gemakkelijk en zorgen we ervoor dat de communicatielijnen kort blijven.

Wat is er verbeterd?

Niet alleen hebben we ervoor gezorgd dat de website visueel weer helemaal van deze tijd is. Ook hebben we in het volledige proces van de ontwikkeling u als klant in het achterhoofd gehouden. Wat waren veel gehoorde vragen of verbeterpunten? Wat maakt bestellen nog gemakkelijker? Welke toevoegingen zorgen voor een nog betere ervaring? We zetten de aanpassingen voor u op een rijtje.

Nog meer te kiezen!

  • We hebben gezorgd voor een snellere en soepelere site met een duidelijke vormgeving die gebruiksvriendelijker is.
  • We hebben de indeling van onze producten geoptimaliseerd door deze op merk in te delen.
  • Per product hebben we de specificaties uitgebreid, zodat u nog meer informatie tot uw beschikking heeft.
  • U kunt voortaan uit 22 verschillende filters kiezen om een tegel uit te zoeken. Moet deze gerectificeerd zijn? Zoekt u op sfeer of look? Of misschien zelfs land van herkomst? Alles zodat u nog gemakkelijker de geschikte tegel kunt vinden voor de eindconsument.

Nog meer mogelijk met uw account!

  • Maak een favorietenlijst aan van tegels waar veel vraag naar is of waarvan u verwacht dat er veel vraag naar zal komen. Zo hoeft u niet iedere keer te zoeken en kunt u vanuit deze lijst uw bestelling plaatsen.
  • In uw account vindt u voortaan een nog duidelijker overzicht van alle geplaatste bestellingen. Zo vindt u heel gemakkelijk terug welke tegel u besteld heeft.

 Op korte termijn*:

  • Kunt u een PDF-document downloaden met daarop de orderbevestiging.
  • Kunt u uw facturen inzien en hier een PDF van downloaden voor uw administratie.
  • Kunt u ook de status van uw bestellingen terugzien, inclusief foto van het moment van verzending.

 * Naar verwachting zullen deze functionaliteiten medio maart beschikbaar zijn.

Wat betekent dit voor u als klant?

Omdat we verschillende verbeteringen doorvoeren op onze site en uw account, verandert er ook achter de schermen het één en ander. Wees gerust, bestellingen worden verwerkt zoals u van ons gewend bent. Het enige dat u hiervan merkt is dat u met andere gegevens in moet loggen op onze website.

De manier van inloggen is veranderd.

Waar u voorheen nog kon inloggen met uw e-mailadres, zult u voortaan inloggen met een door ons aangeleverd klantnummer. Om ervoor te zorgen dat dit proces goed verloopt, willen wij vragen om via de mail contact met ons op te nemen voor uw klantnummer en het daarbij behorende nieuwe wachtwoord. Dit wachtwoord zal volledig willekeurig gegenereerd worden. Zodra u met deze gegevens bent ingelogd, kunt u dit wachtwoord veranderen. Als u dat eenmaal gedaan heeft, kunt u weer als vanouds via de website bestellen. 

Mocht u nog vragen hebben of u loopt ergens tegen aan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zowel offline als online hebben we dan wel een nieuw jasje, maar we zijn en blijven nog altijd Jabostone waar service hoog in het vaandel staat.