Projecttegels bij Jabostone B.V. - Ook voor tegelpartijen - partij tegels!

 

Bent u op zoek naar projecttegels, oftewel de juiste partij tegels / tegelpartij voor uw project? Jabostone B.V. helpt u graag bij de zoektocht naar de juiste tegels voor uw project en samen zorgen we ervoor dat u precies krijgt wat u zoekt. Hierbij bent u gegarandeerd van topkwaliteit 1e keus tegels voor een scherpe prijs. Jabostone voert een vast basis assortiment van 250 a 300 tegels die wij in Venlo op voorraad hebben staan en die binnen ons (online) dropshipment concept van A tot Z vallen. Natuurlijk is het mogelijk dat uw perfecte projecttegel hierbij zit. Maar mocht dit niet het geval zijn, dan spreken wij ons uitgebreide netwerk in Spanje en Italie graag aan en gaan we gericht voor u op zoek naar een partijtegel die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Altijd een gerichte collectie projecttegels binnen onze vaste collectie.

Natuurlijk is er geen specifieke tegel die altijd de juiste projecttegel vormt. Een interieurstylist die voor een trendy restaurant aan de slag gaat zoekt iets 'aparts' waarbij het design de primaire factor is. Een projectontwikkelaar met een strak budget wilt een onderhoudsvriendelijke en toegankelijke tegel met een scherpe prijs. In 9 van de 10 gevallen zijn de mensen die zoeken naar een 'projecttegel' op zoek naar een toegankelijke tegel - zowel qua look als afmeting(en) - voor een scherpe prijs. De tegel moet daarnaast onderhoudsvriendelijk en vaak ook van topkwaliteit zijn (lees: een hoge slijtklasse).

Wij begrijpen de behoefte naar een geschikte 'partij tegel' en voeren daarom ook altijd een gerichte collectie van dit 'type' tegels binnen onze vaste tegelcollectie. U vindt altijd een aantal subtiele natuursteen look, betonlook en houtlook tegels die aan alle bovenstaande eigenschappen voldoen. Topkwaliteit en 1e keus keramische tegels uit Italie & Spanje met een toegankelijke look en uitstraling voor een vaste scherpe prijs. En bent u op zoek naar een grote partij, dan denken wij graag met u mee, vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Wij gaan gericht op zoek naar de perfecte tegelpartij!

Bent u op zoek naar een specifieke tegel die wij niet voeren binnen onze vaste collectie. Dit kan natuurlijk altijd voorkomen, maar dat wilt niet zeggen dat wij u niet kunnen helpen. Jabostone B.V. is een flexibele tegelimporteur en wij helpen u graag bij het vinden van die perfecte projecttegel. Met een uitgebreid netwerk van topkwaliteit fabrieken, leveranciers, agenten en gerelateerde organisaties in Italie en Spanje kunnen wij gericht voor u op zoek gaan. Wanneer u ons voorziet van de juiste kaders (gewenste look, afmeting, prijsniveau, etc.) gaan wij gericht voor u op zoek. Wij selecteren een aantal mogelijkheden die precies binnen uw perfecte 'projecttegel plaatje' passen, verzorgen samples en uiteraard zorgen wij voor een scherpe prijs. Ook het verdere project is in samenspraak vorm te geven en af te kaderen. Wilt u dat wij het transport verzorgen bijvoorbeeld, of wilt u zelf 'af fabriek' laden, alles is mogelijk en wij denken graag met u mee. 

Bent u geinteresseerd op zoek naar een projecttegel of een specifieke partij tegels en bent u benieuwd of wij u hiermee kunnen helpen? Wij gaan graag het gesprek met u aan, u bent van harte welkom in Venlo, maar natuurlijk zijn wij ook graag bereid om bij u op locatie langs te komen. Indien gewenst nemen we meteen een mooie selectie passende projecttegels mee. Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor ieder project een passende tegelpartij vinden. Onder het genot van een kop koffie lichten wij dit graag toe. Bel, mail, vul een contactformulier in of breng een bezoek aan ons kantoor in Venlo. Wij zorgen ervoor dat u snel een gericht voorstel ontvangt.