Retourneren & klachtafhandeling

/data/uploads/documents/Jabostone-formulier-retourneren.doc 


Bovenstaand vindt  u de retourprocedure en klachtafhandelingsprocedure van Jabostone. Wij verzoeken u altijd om uw bestelling altijd direct na bezorging te controleren. Indien er een probleem is m.b.t. de juiste producten, juiste aantallen of schade, kunt u een e-mail sturen naar orders@jabostone.nl. Neem de bestelling hoe dan ook in ontvangst. In veel gevallen kunnen we het oplossen door bijvoorbeeld kosteloos een doos na te sturen. Wij doen uiteraard onze uiterste best om het zo snel mogelijk op te lossen. 

LET OP: Bij bestelling wordt koper geacht minimaal 2% snij- en breukverlies te aanvaarden.  

In het geval producten geretourneerd dienen te worden, kunt u gebruik maken van onze retourprocedure.
Indien er sprake is van schade dient u dit binnen 5 werkdagen na levering schriftelijk te vermelden (e-mail is voldoende) en kunt u gebruik maken van onze klachtprocedure.

LET OP: Moet het artikel retour genomen worden, omdat bijvoorbeeld de kleur of afmeting bij nader inzien toch niet bevalt, dan rekenen we €49,95 ex. BTW voor de retourkosten.

Retourneren

In het geval van een product uit onze basis (online) selectie, oftewel een voorraadhoudend product van Jabostone B.V. kunt u uw bestelling 14 dagen na datum van levering retourneren. Hierbij vragen wij u wel om de producten compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) te retourneren. Alle producten die niet compleet zijn en/of gebruikersschade hebben, komen niet in aanmerking voor terugname. De kosten die het retourneren met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld verzendkosten en verpakkingskosten, zijn voor de rekening van de klant.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag (minus eventuele verzendkosten) binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. In het geval van een klacht (retouraanvraag op basis van een defect of schade), kunt u gebruik maken van onze klachtenafhandellingsprocedure. Wij zullen er alles aan doen om tot een correcte en klantvriendelijke oplossing te komen.

Let hierbij wel op het volgende: 
- Om te retourneren, dienen de artikelen op een pallet klaargezet te worden, als ook goed verpakt. Onze transporteur komt met een palletwagen en neemt zelf geen pallets mee. 
- Producten die speciaal voor de klant besteld zijn en/of op maat vervaardigd zijn, waaronder bijvoorbeeld tegelplinten en tegelstroken, kunnen niet geretourneerd worden.
- In het geval van restanten (een teveel aan producten) is retourneren in onderling overleg mogelijk indien het product, in dezelfde tint (kleurcode), op het moment van retourneren een voorraadhoudend product van Jabostone B.V. betreft. Daarnaast dient het restant in een onaangebroken verpakking in nieuwstaat aangeleverd te worden. Eventuele transportkosten zijn voor rekening van koper. Indien uw restant aan vierkante meters tegels aan bovenstaande eisen voldoet is het retourneren van teveel producten mogelijk en ontvangt u 100% van het aankoopbedrag retour. Het retourneren van een teveel aan ‘tegel bijproducten’, zoals lijm, voegmortel en voorstijkmiddel is mogelijk indien de producten in een onaangebroken verpakking aangeleverd worden. Hierbij ontvangt u 100% van het aankoopbedrag retour.

Aanleveren retourmelding

Voor het indienen van een retouraanvraag dient u onderstaand retour formulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar orders@jabostone.nl.

Retour formulier Jabostone B.V. - PDF
Retour formulier Jabostone B.V. - WORD  

Na ontvangst van een volledig ingevuld retour formulier neemt een medewerker van Jabostone B.V. binnen 2 werkdagen, contact met u op.

Klachtenafhandeling

Iedere klacht is er een teveel en wij zullen er dan ook alles aan doen om het aantal klachten te minimaliseren en in het geval van een klacht deze zo goed mogelijk op te pakken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om aan te geven dat wij uw klacht altijd serieus nemen en per direct actie zullen ondernemen. Voor het indienen van een klacht dient u onderstaand klachtenformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar orders@jabostone.nl. 

LET OP: In het geval van een defect of schade, verzoeken wij u om een digitale foto hiervan aan te leveren.

klachtformulier Jabostone B.V. - PDF
klachtformulier Jabostone B.V. - WORD 

Na ontvangst van een volledig ingevuld klachtenformulier neemt een medewerker van Jabostone B.V. binnen 2 werkdagen, contact met u op.