Nieuwe samenwerking met Atlas Concorde Solution - News

Met gepaste trots kondigen we aan dat we een samenwerking zijn aangegaan met het merk Atlas Concorde Solution.

“Een prachtig en divers merk uit Italië, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. En laat dat toevallig ook net bij Jabostone het geval zijn. Een perfecte match dus,” aldus Sjoerd Janssen. “Zij zullen ons voorzien van een nog breder assortiment, waarmee we onze klanten beter van dienst kunnen zijn”, zo vertelt hij. Richard Minten vult aan: “Om te beginnen hebben we drie nieuwe series opgenomen, maar er staat natuurlijk nog veel meer moois aan te komen.” We stellen de eerste drie nieuwe series graag even voor. 

Breath

“De Breath-serie is een prachtige houtlook tegel die zich kenmerkt door een warme en natuurlijke uitstraling,” weet Richard te vertellen. “Hiermee wordt er ingespeeld op de Scandinavische trend die nu ontzettend populair is. Ongeacht hoe je het verder inricht, het zal ten alle tijden aanvoelen als thuiskomen.” De tegel is voorzien van die karakteristieke werking van hout, waardoor het niet te onderscheiden is van echt. Zeker in de unieke 22,5x90 afmeting springt de Breath er tussenuit in de kleuren White, Grey, Cognac en Natural.

 

Codec

Betonlook tegels komen in vele vormen en maten. Daarin is de Codec-serie geen uitzondering. Waar deze serie zijn onderscheid in maakt is het stoere karakter in de warme prints. Alsof de tegels al jaren dan wel eeuwen hebben doorgemaakt. En toch zijn ze van alle tijden en gaan ze heel goed samen met veel van de laatste urban trends. Wat ook te danken is aan de variatie in afmetingen, stijlen en prints. Sjoerd: “Kijk bijvoorbeeld eens naar de Cementina decor-tegel of juist de subtielere Carpet-decor variant. Of wat te denken van het prachtige mozaiek dat een mooie aanvulling is in het geheel.” Verkrijgbaar in de kleuren Ecru, Antraciet, White en Gray.

 

Impact

“Wil je natuursteenlook tegels, dan krijg je die met de schitterende Impact-serie. Het verfijnde karakter van leisteen komt tot leven in met deze tegelserie,” laat Richard weten. Dit is een collectie met dynamische prints die het brokkelige van de oorspronkelijke tegel met dezelfde kracht evenaren. En dat zonder dat je hierbij inlevert op de voordelen van keramiek. Deze tegel is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren te weten Moon, Graphite, Ash en Clay, als ook diverse afmetingen. Van tegelstroken tot aan afmetingen van 60x120 cm. “We zijn helemaal fan van de Impact Nature Kintsugi Decor-tegel, geïnspireerd door de kunst om oude stenen weer tot leven te brengen met een artistieke adering!” vertelt Sjoerd hierover.