Tegels van Atlas Concorde Solutions: in prijs verlaagd en uitgebreid! - News

Atlas Concorde Solutions is een prachtig en gevarieerd merk uit Italië, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. En laat dat ook bij Jabostone zo zijn. Een perfecte match!” aldus Sjoerd Janssen. “Zij voorzien ons van een uitgebreid assortiment, waarmee we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn”, vertelt hij. 

Richard Minten vult aan: “We hebben al drie series opgenomen te weten CodecBreath en Impact. En er staat nog meer moois aan te komen, zoals de nieuwe Exigo-serie.”

Exigo

“De marmerlook is werkelijk tijdloos, zeker als keramische tegel. Zo ook de Exigo-serie van Atlas Concorde Solutions”, vertelt Sjoerd hierover. “Vooral de unieke kleuren doen het heel goed als eyecatcher in de badkamer!” Een goed voorbeeld hiervan is te zien op onderstaande foto, waarbij de kleuren elkaar perfect aanvullen. 

Verkrijgbaar in de afmeting: 30x60 rett, 30,5x56 rett, 60x60 rett, 60x120 rett, mozaiek
Verkrijgbaar in de kleuren: Calacatta (crème), carrara (grijs), statuario (wit), jolie grey (grijs) en cementine (decor)
Afwerking: Mat en gepolijst 

Bekijk op onze website

Nieuwe presentatiemogelijkheden

Wie de mooie tegels van Atlas Concorde Solutions wil verkopen, moet ze op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier kunnen presenteren. Ook daar voorziet Jabostone natuurlijk in met bijpassende promotieculla’s, voorzien van het merk en de serie-naam. Zo vormen deze schitterende tegels automatisch het stralende middelpunt van jouw showroom! 

Je kunt de tegels ook los bestellen, zodat je zelf naar eigen invulling een tegelpresentatie kunt maken. We denken graag met je mee over de mogelijkheden!

Interesse? Bestel de promotieculla’s en losse tegels dan gratis bij Richard of Johan. 

 

WIJZIGINGEN IN ADVIESPRIJS

Van de volgende artikelen zijn de adviesprijzen gewijzigd. Log in om de nieuwe adviesprijzen te zien.

Codec
30x60 rett
30x60 rett grip anti-slip R11
30x60 rett decor 
60x60 rett

Bekijk op onze website

Breath
22,5x90 rett
22,5x90 rett grip anti-slip R11

Bekijk op onze website

Impact
30x60 rett
60x60 rett
60x60 rett grip anti-slip R11

Bekijk op onze website