We love tiles! 😍 Nieuw: Beton cire look, terrazzo look en handvorm tegels! - News

“Het mooie aan keramische tegels is dat ze in de meest uiteenlopende stijlen te krijgen zijn. Wij van Jabostone voorzien hier graag in, zodat onze klanten voor hun projecten ook wat te kiezen hebben,“ vertelt Sjoerd Janssen. “Daarom houden we ons assortiment up-to-date, met nieuwe toevoegingen als de beton cire-look Bercy tegelserie, terrazzo look-tegels van Medley en de schitterende handvorm 13x13 tegels van Moos.” Jabostone, krachtig in keramiek!

Beton Cire Bercy

Onze algemeen directeur Bart Aldewereld is helemaal fan van de beton cire-look tegels van Bercy, van het merk Prissmacer. Beton cire staat bekend om zijn oersterke en krasbestendige karakter. “Dat gaat natuurlijk hand in hand met keramische tegels”, vertelt Bart hier enthousiast over. “Vooral door de unieke tekening op iedere tegel is het niet van echt te onderscheiden!”

Verkrijgbaar in de afmeting: 7,5x30, 20x24 hexagon, 22,3x22,3, 60x60 rett 60x120 rett
Verkrijgbaar in de kleuren: Antracite (antraciet), Bianco (wit), Blu (blauw), Grigio (grijs), Nude (crème), Salvia (groen), Sand (beige), Terra (rood)
Afwerking: Mat

Bekijk op onze website

Deze serie is te leveren met onderstaande promotieculla’s met sampletegels.
Informeer naar de mogelijkheden.

Moos handvorm

Niets brengt zo veel sfeer met zich mee als oud hollandse witjes, vooral als je gaat voor een jaren 30-indeling van bijvoorbeeld de keuken. “Kleine, karakteristieke tegeltjes in 13x13 cm formaat die onderling verschillen van tint, waarmee jezelf een  unieke en interessante kleurindeling kunt maken. Dat zijn de prachtige Moos handvorm tegels van By Goof”, vertelt Sjoerd.

Verkrijgbaar in de afmeting: 13x13 cm
Verkrijgbaar in de kleuren: White, Ivory, Pink, Taupe, Grey, Sky, Jade, Anthracite
Afwerking: Glans

Bekijk op onze website

Medley terrazzo look

Terrazzo is populairder dan ooit, maar een nog betere optie zijn onze terrazzo look tegels. “Zeker een nieuwe serie als de Medley van Energieker, waarbij iedere tegel is voorzien van een unieke print met kleurrijke spikkels. Al het visuele genot gecombineerd met de praktische elementen van keramiek,” vertelt accountmanager Richard Minten.

Verkrijgbaar in de afmeting: 60x60 rett, 60x120 rett, 120x120 rett, mozaiek
Verkrijgbaar in de kleuren: Antracite (antraciet), Cream (crème), Leaf (groen), Sugar (blauw), White (wit)
Afwerking: Mat

Bekijk op onze website


Update QR-codes

Niet alleen blijven we graag up-to-date met ons tegelassortiment; onze presentatietechnieken blijven ook niet achter. Daarom strijden we er voor om deze allemaal nog sneller, verfijnder en specifieker te krijgen.

Zo hebben we een nieuwe update doorgevoerd voor de QR-codes met een nieuwe en frissere uitstraling, die nu voorzien is van een imageslider. Alles wordt een stuk sneller geladen, waardoor je nog sneller kunt schakelen met klanten. Daarnaast is het aanbod met de toegevoegde variaties altijd actueel!

Maak je nog geen gebruik van onze QR-codes? Informeer dan bij je accountmanager naar de mogelijkheden!